Τη Δευτέρα σύσκεψη για την Διεπαγγελματική

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ίδρυση και συμμετοχή της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει κατατεθεί σχετικός φάκελος για την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στην Ήπειρο όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Στόχος είναι όπως είπε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, να επιτευχθεί η ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

«Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον διαιτητή ειδικά όταν υπάρχουν ιδιωτικά συμφέροντα. Εγώ βρίσκομαι για να εφαρμόζω το θεσμικό πλαίσιο έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται. Όλοι παίρνουν την ευθύνη τους», επισήμανε ο Μάκης Βορίδης, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική θέση του Υπουργείου είναι ότι «εκφράζει την ευχή να συμπλεύσουν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατή αντιπροσωπευτικότητα σε αυτή την Διεπαγγελματική Οργάνωση.

Τονίζω όμως ότι εμείς, την δική μας ευθύνη την έχουμε αναλάβει. Διαμορφώσαμε το πλαίσιο για τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις, ψηφίσαμε τη νομοθεσία. Από δω και πέρα τα εμπλεκόμενα μέρη πρέπει να συζητήσουν, να καταλήξουν, να συμφωνήσουν και να προχωρήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ