Θέλουν και οι εκλογές τα λουλούδια τους!

Είναι γνωστό ότι οι (επίδοξοι και όχι μόνο) πολιτικοί κατά καιρούς και με διάφορες προφάσεις προσπαθούν να μετατρέψουν σε ψήφους και το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών…

Το ίδιο φαίνεται πως σκέφθηκε και το επιτελείο του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ήπειρο, ο οποίος ως «Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας», όπως διατείνεται… ε, κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Έτσι λοιπόν, με δελτίο τύπου του, ο κ. Ριζόπουλος μας πληροφορεί ότι η επικοινωνιακή του καμπάνια πέρασε στη β’ φάση της και συναντήθηκε στην Ελεούσα με κατοίκους και τοπικούς κοινωνικούς παράγοντες του Δήμου Ζίτσας.

Στο Δελτίο Τύπου επισυνάπτεται φωτογραφία με… λεζάντα: «Κυριακή 11 Μαρτίου, της Σταυροπροσκυνήσεως! Ο Σπύρος Ριζόπουλος δίνει τα λουλούδια που είχε πάρει από την εκκλησία στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού που έγινε η συγκέντρωση στην Ελεούσα, όταν εκείνη του είπε ότι δεν είχε προλάβει να πάει στην Εκκλησία».

Γιατί εκτός από… θρήσκος ο κ. Ριζόπουλος φαίνεται ότι είναι και φιλεύσπλαχνος! Δεν προλάβατε να πάρετε λουλούδια; Θα σας δώσει τα δικά του.

Δεν προλάβατε να βάψετε αυγά; Μην ανησυχείτε… Θα φροντίσει ο Ριζόπουλος!

Όπως έλεγε και η σχετική ατάκα σε παλιά ελληνική ταινία: Και σχολεία θα σας ανοίξουμε και παιδιά θα σας κάνουμε!

Ήμαρτον, Παναγιά μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ