Θα σωπάσουν οι κακόβουλες φωνές!

MIXASΗ αποκατάσταση της ηρεμίας στον Συνεταιρισμό είναι ο στόχος της παραίτησης του προέδρου του Πτηνοτροφικού Άρτας Παύλου Μίχα. Ο κ. Μίχας σε μία αναλυτική δήλωση αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή ύστερα από είκοσι χρόνια στα ηνία μιας από τις μεγαλύτερες μονάδες της περιοχής.

Η δήλωση του κ. Μίχα είναι η ακόλουθη: «Μετά από μια μακρά θητεία 20 περίπου ετών στη θέση του Προέδρου, για την οποία θα μπορούσα να πω πολλά για τις επιτυχίες μας, αλλά και για το λάθη μας, υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

Οδηγήθηκα στην απόφασή μου αυτή συναισθανόμενος ότι η αποχώρησή μου από την θέση του Προέδρου θα σωπάσει τις κακόβουλες φωνές που έχουν φουντώσει και απειλούν να βλάψουν τον Συνεταιρισμό εκ των έσω και επίσης διότι νιώθω ότι θα μπορέσω να προσφέρω πολλά περισσότερα την ώρα αυτή ως Αντιπρόεδρος και μάχιμο μέλος χωρίς τα εμπόδια που συναντώ σήμερα ως Πρόεδρος.

Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι την ώρα αυτή έχοντας ως στόχο εμένα, βάλλουν κατά του Συνεταιρισμού. Είναι αυτοί οι οποίοι βάζουν τις προσωπικές έριδες πάνω από το γενικότερο καλό και δεν διατάζουν να «σαμποτάρουν» τον Συνεταιρισμό, γιατί θεωρούν ότι έτσι θα πλήξουν εμένα, που κατέχω τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου.

Σήμερα που ο Συνεταιρισμός μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, σήμερα που βάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες αλλά και από τα ίδια του τα σπλάχνα, σήμερα που είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να στηρίξουμε όλοι μας και με όλες μας τις δυνάμεις, τον ζωντανό αυτόν οργανισμό, που δίνει ψωμί σε εκατοντάδες οικογένειες και γύρω του είναι κτισμένη και διαμορφωμένη η οικονομική ζωή της πόλης της Άρτας, οδηγήθηκα στην απόφαση μου αυτή, αφουγκραζόμενος ότι ο Συνεταιρισμός μας, την δύσκολη τούτη ώρα, έχει ανάγκη από στρατιώτες και όχι από στρατηγούς.

Η απόφασή μου αυτή έχει ως σκοπό την αποκατάσταση της ηρεμίας στον Συνεταιρισμό μας, η οποία έχει διαταραχθεί λόγω των ως άνω καταστάσεων και ταυτόχρονα, προκειμένου να μπορέσω να εργασθώ απερίσπαστος μαζί με όλα τα μέλη και στελέχη του Συνεταιρισμού για την υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης.

Την ώρα αυτή ο Συνεταιρισμός μας έχει ανάγκη από ηρεμία, δουλειά και θυσίες και μέσα από την απόφασή μου αυτή βάζω τα αξιώματα και τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στην ανάγκη του Συνεταιρισμού για ηρεμία και απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του και γι’ αυτό τον λόγο θα συνδράμω με την εμπειρία μου και όλες μου τις δυνάμεις τον Συνεταιρισμό μας και τον νέο Πρόεδρο στο δύσκολο έργο του από την θέση του Αντιπροέδρου.

Ο νέος Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Λεωνίδας Τσιαντής, είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος έχει γαλουχηθεί μέσα στον Συνεταιρισμό, απόλυτα καταρτισμένος και ενήμερος για τη λειτουργία και τις ανάγκες του Συνεταιρισμού, με την απαραίτητη εκπαίδευση και πάνω από όλα όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον του Συνεταιρισμού και προσωπικά τον θεωρώ απόλυτα ικανό να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη κατάσταση και να αποκαταστήσει την αναγκαία ηρεμία στην καθημερινότητα μας.

Γι’ αυτό τον λόγο καλώ όλους όσους νοιάζονται για την συνέχιση της λειτουργίας του Συνεταιρισμού, να βοηθήσουν τον νέο Πρόεδρο στο έργο του να καταστήσει ακόμα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό τον Συνεταιρισμό μας και να κτίσουν ακόμα πιο γερές βάσεις αλλά και τείχη, τα οποία δεν θα μπορούν να διαπεράσουν οι κακόβουλες σκοπιμότητες. Για να μην κρατήσει όμως πολύ αυτή η δύσκολη κατάσταση, θα πρέπει όλοι να συνδράμουμε σ’ αυτό, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις και ικανότητες, οι οποίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά και στο έπακρο.

Τέλος, θα ήθελα να βεβαιώσω ότι ο Συνεταιρισμός μας θα βγει πολλαπλώς δυνατός μετά από αυτήν την «φουρτούνα», που είναι πρόσκαιρη, διότι οι βάσεις του είναι πολύ γερά θεμελιωμένες και οι άνθρωποι που τις φρουρούν πολύ δυνατοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ