Θ. Μανταλόβας: «Μεγάλη η τιμή, μεγαλύτερη η ευθύνη»

mantalovas

«Μεγάλη η τιμή, μεγαλύτερη η ευθύνη». Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων Θανάσης Μανταλόβας, μετά την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στην Κεντρική Επιτροπή.

Στην δήλωση αναλυτικά αναφέρει:

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, μετά από απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και της Κεντρικής Επιτροπής, αποτελεί μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου, μεγαλύτερη όμως είναι η ευθύνη της εκπροσώπησης -μαζί με τους άξιους συνυποψήφιους μου- της προοδευτικής παράταξης στη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, κρίσιμων για το μέλλον της χώρας μας, αλλά και της περιοχής μας.

Η κοινωνία μας βιώνει σήμερα, την υπονόμευση της δημοκρατικής και θεσμικής λειτουργίας του κράτους, την προκλητική εύνοια προς μια μικρή και κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ολιγαρχία που συγκεντρώνει υπερκέρδη, τον  πελατειακό λαϊκισμό που τροφοδοτεί την αναξιοκρατία και οικειοποιείται το κράτος και τους θεσμούς ως λάφυρο.

Από την άλλη υπάρχει η αγωνία της επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας, ο θυμός του εργαζόμενου, η απόγνωση του ελεύθερου επαγγελματία και του αγρότη, η απελπισία του άνεργου νέου, η λεηλασία της περιουσίας των νοικοκυριών από funds και επιτήδειους, η εμπορευματοποίηση της υγείας, η απαισιοδοξία και η αβεβαιότητα για το μέλλον.

Η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από μια «αντεπίθεση» κόντρα στον ελιτισμό και την προκλητική εξυπηρέτηση λίγων και ισχυρών, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία, την πόλωση και την τυφλή αντιπαράθεση.

Η αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα μας, δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός στόχος για την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη. Η ανάταση της κοινωνίας, της οικονομίας, των θεσμών και της Δημοκρατίας, είναι όρος επιβίωσης και προόδου του έθνους.

Τo ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει αυτή τη μάχη όπως γνωρίζει, με υπευθυνότητα, με αυστηρή προσήλωση στις προοδευτικές αξίες και πολιτικές, με την πίστη ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την ελπίδα για όλους τους Έλληνες.

Σ’ αυτή τη μάχη αξίζει να στρατευθούμε όλοι μας. Να γίνουμε η Νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ