Θ. Οικονόμου: Πληρώσαμε ακριβά τα προεκλογικά συνθήματα

OIKONOMOYΚαλεσμένος στην «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ με τον Κώστα Αρβανίτη, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου τοποθετήθηκε για ζητήματα της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Οικονόμου χαρακτήρισε «προεκλογική κακοδαιμονία» τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Βουλή και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι εσκεμμένα προκαλεί ψευδαισθήσεις διατυπώνοντας προεκλογικά συνθήματα που κρύβουν από το λαό την αλήθεια για την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά το διακύβευμα των εκλογών επεσήμανε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν ότι το ζήτημα είναι τι θα κάνουν τα κόμματα. «Μιλούν σε ξένο αχυρώνα. Οι εκλογές είναι η ώρα της αλήθειας για τη χώρα, όχι για τα κόμματα».

Επανέλαβε δε την ανάγκη για αλλαγές με κοινωνικό πρόσημο, ως μέτρο αποφυγής άδικων φόρων. «Το θέμα είναι να μην κλαίμε τον μακαρίτη, όχι να τσακωνόμαστε για το ποιος κλαίει καλύτερα».

Στην αναφορά δε του κ. Αρβανίτη για τον καταλογισμό ευθυνών και στο αν οι νέοι βουλευτές έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης ο Θανάσης Οικονόμου απάντησε: «Όλα τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι δρούσαμε για να διατηρηθεί αυτό το σύστημα ή σιωπούσαμε ένοχα και κάποιοι ήμασταν απ’ έξω και προσπαθούσαμε με τους κοινωνικούς αγώνες, με το επάγγελμα μας, με τις θέσεις μας να υπάρξουν δίκαιες αλλαγές. Η τοπική κοινωνία του καθενός από εμάς ξέρει σε ποια πλευρά να μας βάλει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ