Τέσσερις υποτροφίες στην Πρέβεζα από το Hellenic American College

georgakos amerikani

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος σε συνέχεια της επίσημης συνάντησης που είχε πραγματοποιήσει στην έδρα της Ελληνοαμερικανικής ‘Ένωσης στην Αθήνα, την Τρίτη 3 Αυγούστου, με τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο κ. Φοίβο – Λεωνίδα Κόσκο, τη Γενική Διευθύντρια κα Βίκυ Μπρανίκα, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Δημήτριο Γερογιάννη, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη χορήγηση τεσσάρων (4) υποτροφιών για φοίτηση στα προγράμματα του Hellenic American College.
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, αποκλειστικός φορέας των εξετάσεων γλωσσομάθειας του Πανεπιστημίου Michigan, δίνει σε τέσσερις (4) νέους και νέες δημότες της Πρέβεζας την ευκαιρία να ενταχθούν στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, χορηγεί τέσσερις πλήρεις υποτροφίες για τα προγράμματα του Hellenic American College, το οποίο προσφέρει τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University. Οι απόφοιτοι του Hellenic American College λαμβάνουν πτυχίο απευθείας από το Hellenic American University, πιστοποιημένο Πανεπιστήμιο της πολιτείας του New Hampshire των Η.Π.Α.

Οι εν λόγω τέσσερις (4) υποτροφίες είναι πλήρεις, αφορούν απόφοιτους λυκείου και η διαδικασία της επιλογής των τεσσάρων υπoτρόφων θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου από το Hellenic American College, με κριτήρια προηγούμενες σχολικές ή ακαδημαϊκές επιδόσεις και οικογενειακή οικονομική κατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του Hellenic American College, μεταξύ των οποίων είναι και η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, εφόσον τα μαθήματα διεξάγονται στα Αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές πρέπει να αποστείλουν έως και την 31η Αυγούστου 2021 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ακόλουθο email: [email protected], με θέμα «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ».

To Hellenic American University είναι αμερικανικό πανεπιστήμιο ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Πολιτεία του New Hampshire, ΗΠΑ. Eίναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (NECHE). Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University ελέγχονται θεσμικά, εγκρίνονται και τελούν υπό τη διαρκή αξιολόγηση της Αρχής «Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης» της Πολιτείας του New Hampshire (HEC).

Το Hellenic American University διαθέτει διδακτήριο στη Nashua, New Hampshire. Τα προγράμματα στην Αθήνα προσφέρονται στο Hellenic American College μέσω Συμφωνίας Σύμπραξης που έχουν υπογράψει τα δύο ιδρύματα. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι του Hellenic American College λαμβάνουν πτυχίο απευθείας από το Hellenic American University (436 Amherst St, Nashua, NH 03063 USA).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ