Τασούλας: Ώρα για πολιτική αλλαγή

Η χώρα χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και αποτελεσματικότητα, μείωση φορολογίας, επενδύσεις νέες δουλειές, χρειάζεται με λίγα λόγια πολιτική αλλαγή και στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα την επιβάλει  με την ψήφο του. 

Εξίσου απαραίτητη είναι η κρατική συμπαράσταση για τον κόσμο της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας τον οποίο έπληξε βαρύτατα η οικονομική κρίση αλλά και οι εσφαλμένες επιλογές του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας περιοδεύοντας μεταξύ άλλων σε δημοτικά διαμερίσματα του Νομού. 

Ο κ.Τασούλας είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τους οποίους και διαπίστωσε την μεγάλη τους ανησυχία για τις επιπτώσεις και της συνέπειες της απλής αναλογικής σε βάρος της αποτελεσματικότητας των Δήμων.  Η ΝΔ, τους υπενθύμισε, έχει δεσμευθεί να καταργήσει αυτό το νόμο και ενισχύσει με πόρους και αρμοδιότητες την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση.

Ο κ.Τασούλας επισκέφθηκε το Μέτσοβο, την Μηλιά, τη Μικρή Γότιστα, το Δεμάτι, το Τσεπέλοβο, τα Ανω Πεδινά, τον Κατσικά και την Ανατολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ