Ταπραντζή, Παπαλέξης στην αντεπίθεση για το φυσικό αέριο!

arta geniki panoramiki

Με μία ακόμη αιχμηρή ανακοίνωση, την δεύτερη σε λίγες μέρες, τοποθετούνται οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Τζένη Ταπραντζή και Γιάννης Παπαλέξης στη διαμάχη που προέκυψε μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Άρτας και της ΔΕΔΑ.

Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στην οποία αναφέρθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της «εκρηκτικής» συνάντησης στο δημαρχείο της Άρτας.

Με αφορμή κι αυτή την τοποθέτηση οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων σημειώνουν ότι καταρρίπτονται όλες οι ευτράπελες δικαιολογίες της Δημοτικής Αρχής.

«Από τη μια πλευρά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία που λέει αλήθειες και κυρίως αποδεικνύει με επιχειρήματα την απαράδεκτη στάση του Δημάρχου Αρταίων κ.Τσιρογιάννη…και κυρίως τον τρόπο που ενεργεί και σκέφτεται.. για το Δήμο μας…, αλλά από την άλλη θλιβόμαστε πραγματικά γιατί αντιλαμβανόμαστε, για μια ακόμη φορά, το χαμένο χρόνο για το Δήμο μας!!..

Γιατί τελικά, και θα το ξαναπούμε, όταν με τόση ευκολία πετάς στο καλάθι των αχρήστων έργα υποδομής και ανάπτυξης.. όταν με τόση ευκολία κλείνεις τα αυτιά σου σε ό,τι διαφορετικό, καινοτόμο έρχεται στην περιοχή σου αντιλαμβάνεσαι το χρόνο που χάθηκε…

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται και για τις “τουριστικές επιτροπές” με συζητήσεις φορέων…κτλ.κτλ..να επισημάνουμε ότι η τουριστική ανάπτυξη δεν έρχεται με κουβέντες με ευχολόγια με “πυραυλικές” εκδηλώσεις…

Εχετε 8 χρόνια διοικησης,έχετε 8 χρόνια που συζητάτε(π.χ επιχειρηματικό πάρκο,παραποτάμιο,ξεχασμένες μελέτες..κ.α)

ΠΛΑΝΟ  δικό σας έχετε??

Πιάσατε τους στόχους του δικού σας σχεδίου…ή ακόμη οργανώνετε το σχέδιο σας??

Αν είναι δυνατόν!!

Δεν πάει άλλο λοιπόν..

Καθημερινά πλέον αντιλαμβάνονται οι συνδημότες μας ότι δεν πάει άλλο…

Πλέον χρειάζεται αλλαγή πλεύσης…

Πλέον χρειάζεται σχέδιο “ταυτότητας” του τόπου μας με νέες ιδέες,νέες απόψεις,διαφορετική φιλοσοφία…

Και τελικά…όταν θα εκτελεστεί το έργο φυσικού αερίου η Δημοτική Αρχή θα έχει αλλάξει….

Αυτό και πολλά άλλα..» τονίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ