Τα παιδιά της Κιβωτού στην Δεντροκκλησιά

kivotos

Η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατήρ Αντώνιος επισκέφθηκαν την Δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου 22 χιλιόμετρα βόρεια της Κόνιτσας στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Τα παιδιά της Κιβωτού μαζί με τον πατήρ Αντώνιο περιηγήθηκαν στα ξωκλήσια της περιοχής την Αγία Μαρίνα, τον Άγιο Κοσμά Αιτωλό και ανέβηκαν από το μονοπάτι στο εξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου όπου θαύμασαν την θέα προς τον Σαραντάπορο.

Ο πατήρ Αντώνιος τέλεσε παράκληση στην Παναγία στο εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται δίπλα στην δεντροκκλησιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δεντροκκλησιά είναι μικρό εκκλησάκι μέσα σε δέντρο, προς τιμήν του  Αγίου Παϊσίου όπου στα νεανικά του χρόνια περνούσε από την περιοχή, πηγαίνοντας στο χωριό Αμάραντος για να εκτελέσει ξυλουργικές εργασίες και επισκευές σε ντόπιες οικίες.

Η δεντροκκλησιά κατέχει την τρίτη θέση στα αξιοθέατα της Κόνιτσας σύμφωνα με τον παγκόσμιο οδηγό TripAdvisor.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα παρόμοια εκκλησάκια – τόποι προσκυνήματος μέσα σε δέντρο- και προκαλούν το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Η Κιβωτός του Κόσμου επιτελεί ένα σπουδαίο έργο με τις δομές της στην Πωγωνιανή και την Κόνιτσα προσφέροντας αγάπη και φροντίδα σε δεκάδες παιδιά.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει το σκοπό της «Κιβωτού του Κόσμου» καλώντας στον αριθμό 19828 (2,48€/κλήση συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ή στέλνοντας μήνυμα στο 19828 (2,48€/sms συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)  από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ