Τα λίθινα εδώλια στις γωνιές της Ηπείρου

nekromanteioΗ παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ «Λίθινα εδώλια στις γωνιές της Ηπείρου» θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση η οποία διοργανώνεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας(Αίθουσα Νικόλαος Κονεμένος)από την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο Πρέβεζας και το Σωματείο «Διάζωμα».

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου και υλοποιήθηκε χάρη στην εθελοντική προσφορά του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει xαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου, και το Δήμαρχο Χρήστο Μπαΐλη. Ομιλία από τον π.Κων/νο Μπέη με θέμα: «Τα πρώτα βήματα της Χριστιανικής διδασκαλίας και της Φιλοσοφίας στη Νικόπολη» καθώς και ομιλία από τον πρόεδρο του Σωματείου «Διάζωμα» Σταύρο Μπένο, ενώ στην συνέχεια θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Λίθινα εδώλια στις γωνιές της Ηπείρου».

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ενημέρωση για την πορεία της πρωτοβουλίας «υιοθεσίας» των Αρχαίων Θεάτρων της Κασσώπης και της Νικόπολης, ενώ το «Διάζωμα» και ο Δήμος της Πρέβεζας θα έχουν φροντίσει για την παραγωγή μεγάλου αριθμού αντιτύπων τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν κατά την είσοδο των πολιτών στον χώρο της προβολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ