Τα λέει στο διαδίκτυο…Στο πολιτικό συμβούλιο;

pasok1Έντονη κριτική ασκεί το τελευταίο διάστημα ο Θεσπρωτός Γραμματέας της Νεολαίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής. Οι αναρτήσεις του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα καυστικές για τα τεκταινόμενα στον πολιτικό του χώρο.

Τελευταίο παράδειγμα η κριτική που άσκησε χθες το βράδυ με αφορμή τη δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου για συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές:

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ? ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΗ…

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ….»

Βέβαια ο κ. Πανταζής παραμένει ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στο Νομό Θεσπρωτίας. Ίσως το κάνει μετά από ενδεχόμενη αποχώρηση του νυν βουλευτή Χρήστου Κατσούρα, με τον οποίο τυχαίνει να είναι συγχωριανοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ