Τα Γιάννενα αποφασίζουν για το μέλλον τους…

Αντιμέτωπος με το μέλλον του βρίσκεται ο δήμος Ιωαννιτών, ο οποίος καλείται την Κυριακή να επιλέξει τον δήμαρχο της επόμενης τετραετίας. Το 2010 ο δήμος πέρασε στην εποχή του Καλλικράτη και τώρα ανοίγει η σελίδα του Κλεισθένη. Ο Καλλικράτης αφήνει πίσω του έναν δήμο πολλών ταχυτήτων. Κι αυτό σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο μειονέκτημα για τη νέα σελίδα που ανοίγει. Ο Δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται αντιμέτωπος με το μέλλον του. Η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος τετραετίας. Η πόλη και οι πολίτες δεν επιλέγουν απλά μεταξύ δύο προσώπων.

Καλούνται να αποφασίσουν αν θα δώσουν ψήφο συνέχειας ή θα δώσουν ψήφο αλλαγής. Αν θα πορευτούν τα επόμενα χρόνια με βάση τα έργα και τις ημέρες της τελευταίας πενταετίας ή θα επιδιώξουν το νέο.

Τα προγράμματα των δύο παρατάξεων που οδηγήθηκαν στην κάλπη της Κυριακής είναι ήδη γνωστά.

Τα πρόσωπα των δύο υποψηφίων δημάρχων είναι επίσης γνωστά. Γνωστή είναι η πορεία τους, η διαδρομή τους, η εμπειρία τους, οι δυνατότητες και οι ικανότητές τους.

Οι Γιαννιώτες μπορούν να κρίνουν και να αποφασίσουν.

Προέχει όμως να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Σε μία εκλογική διαδικασία που αφορά την τύχη της πόλης μας, την πορεία της τα επόμενα τέσσερα χρόνια, πρέπει να είμαστε παρόντες.

Και με την ψήφο μας συνυπεύθυνοι για όσα γίνουν ή δεν γίνουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ