Τα Άγναντα αποχαιρετούν τον Ερμή..

ermis agnata

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην περιοχή των Τζουμέρκων για τον χαμό του 21χρονου Ερμή Θεοχαρόπουλου.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του στα βουνά που αγαπούσε βυθίζοντας την οικογένειά του, φίλους και γνωστούς στη θλίψη και τον πόνο.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας με ανακοίνωσή του, εκφράζει την οδύνη της για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου.

«Ο Ερμής μεγαλωμένος στην Άγναντα  στα 21 του χρόνια  υπήρξε σπουδαίος αναρριχητής με διακρίσεις, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με βλέψεις την συμμετοχή του σε μια Ολυμπιάδα.

Φέρελπις, καλοσυνάτος με όρεξη για ζωή και προσφορά υπήρξε φωτεινό αστέρι της Αγναντίτικης κοινωνίας.

Πειθαρχημένος, πρόθυμος, ευγενικός, πολυάσχολος, με πλούσια εθελοντική δράση στους συλλόγους του χωριού, είχε όλα τα στοιχεία στο χαρακτήρα του που συνέθεταν μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Δυστυχώς όμως η μοίρα του επιφύλασσε ένα τραγικό τέλος. Στο περιβάλλον που είχε συνηθίσει να ζει το περισσότερο μέρος της ζωής του,το βουνό, το μέρος που αγαπούσε περισσότερο, Τα Τζουμέρκα, έμελλε να αποτελέσουν το σκηνικό του αδόκητου χαμού του.

Το άκουσμα του χαμού του γέμισε θλίψη ολόκληρο το χωριό και παράλληλα συναισθήματα συμπαράστασης στην οικογένεια του!

Συγκλονισμένοι λοιπόν από το γεγονός και εμείς η Αδελφότητα θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά, τα ειλικρινή και εκ βάθους καρδίας συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Ερμή και τη συμπαράσταση μας στο βαρύ πένθος τους.

Προσευχόμαστε όλοι για την ανάπαυση της ψυχής του!

Αντίο Ερμή! Αντίο Φίλε! Καλό παράδεισο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ