Τ. Καλογιάννη: Υστέρηση της Δημοτικής Αρχής

Τις κοινότητες Δαφνούλας, Πλατανιάς και Ηλιόκαλης της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη μαζί με υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της.

Στις περιοχές αυτές, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που υπάρχουν, ζητήματα καθημερινότητας, έργων υποδομής, οδικών δικτύων, δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ και την διάθεση της αδρανοποιημένης λυματολάσπης του Βιολογικού Καθαρισμού Ιωαννίνων.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, τονίζεται στην ανακοίνωση, ανέπτυξε για κάθε θέμα τις θέσεις της Παράταξης, σημείωσε την υστέρηση που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια από τη Δημοτική αρχή στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και ενημέρωσε για τις αδειοδοτικές πτυχές της περιβαλλοντικά ασφαλούς τελικής διάθεσης των αποβλήτων. Τόνισε δε ότι για ορισμένα από τα προβλήματα που τέθηκαν είναι αναγκαία η διαρκής συνεργασία του Δήμου με άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Φορείς, όπως το Δασαρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ