Σύσσωμοι οι φορείς στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα

Την αναβολή κατά ένα χρόνο της απόφασης για την αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ζητούν σύσσωμοι οι φορείς των Ιωαννίνων μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Όπως προέκυψε από τη συζήτηση οι λόγοι οι οποίοι εμποδίζουν την εφαρμογή της αναδιάρθρωσης είναι η μη τήρηση όλων των συμφωνηθέντων κατά την υπογραφή της από τις ομάδες και πιο ειδικά ένα κύριο κομμάτι της που ήταν η παράλληλη εφαρμογή του VAR η οποία και θα εξασφάλιζε την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο χρόνος αυτής της παρέμβασης έρχεται μετά από αλλεπάλληλες διαιτητικές αδικίες οι οποίες θα είχαν αποφευχθεί με την εφαρμογή του συστήματος αυτού.

Σε κάθε περίπτωση τασσόμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σωστές βάσεις και με τήρηση όλων των συμφωνηθέντων.

Στη σύσκεψη τοποθετήθηκαν, εκτός του Δήμαρχου Ιωαννίνων, ο Περιφερειάρχης, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρόεδρος των υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, Γιώργος Ιωάννου, ο Νίκος Τσόλης εκ μέρους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρος Νάτσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», Άρης Μπαρτζώκας, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Βαγγέλης Καραμπίνας, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννινα», Στέφανος Ζούμπας, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα, Νέα Εποχή», Βασίλης Γιαννάκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», Ντίνος Παπαδόπουλος, και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλειος Ευθυμίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ