Σύσκεψη για το συνέδριο θρησκευτικού τουρισμού

Η διοργάνωση του Δ’ Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού στην Άρτα, που είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη.

Το συνέδριο θα γίνει υπό την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας και στην σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ως Αντιπρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, ο π. Σπυρίδων Κατραμάδος ως Γραμματεύς αυτής, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο κ. Γεώργιος Κούρτης, ο κ. Χρήστος Πετρέας, ο κ. Θεόδωρος Πιτταράς και η κα Αγγελική Βαρελά.

Επίσης, έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιωαννίνων π. Θωμάς Ανδρέου, ο π. Ηλίας Σέπερης Γραμματεύς του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Μητροπόλεως Ιωαννίνων, καθώς και ο π. Δημήτριος Καραγκούνης εκ μέρους της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Αρταίων, του Επιμελητηρίου Άρτας, του Συλλόγου Εστίασης Άρτας, καθώς και του Συλλόγου Καταλυμάτων Άρτας.

Αντηλλάγησαν απόψεις θεμάτων οργανωτικής φύσεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ