Σύσκεψη για τις ζημιές στα χωριά του Ζαγορίου

zagoriΤο Δήμο Ζαγορίου επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης όπου είχε συνεργασία με το Δήμαρχο Γαβριήλ Παπαναστασίου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας μαζί με το Δήμαρχο πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα και τους οικισμούς που επλήγησαν από τις παρατεταμένες και έντονες βροχοπτώσεις και είδε τις ζημιές τόσο σε περιουσίες ιδιωτών, όσο και στο οδικό δίκτυο.

Στη συνέχεια και ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Δήμαρχου τον διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα συνδράμει προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα κατολισθητικά και πλημμυρικά φαινόμενα. Μάλιστα οι κ.κ. Θεοδωρίδης και Παπαναστασίου αποφάσισαν τη σύγκληση σύσκεψης στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα με όλους τους εμπλεκόμενους για να εξετασθούν οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων και ποιες παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ