ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη… Ήθελε και δοκιμαστές φαγητών στο Ζαγόρι!

eggrafo m

Μετά την Όλγα Γεροβασίλη που πρώτη τοποθετήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας που συνόδευσαν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Βίτσα Ζαγορίου, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μία ακόμη αιχμηρή ανακοίνωση.

Το έγγραφο με τις… απαιτήσεις ακόμη και προς τον ΕΦΕΤ να ελέγξει τα ποτά και τα φαγητά που θα σερβιριζόταν αποκάλυψε το Epiruspost.

Το έγγραφο είχε σταλεί από την Ελληνική Αστυνομία με αποδέκτες τα νοσοκομεία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τη Διεύθυνση Υγείας και τον ΕΦΕΤ.

Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, ΕΦΕΤ, σε ετοιμότητα για τον Μητσοτάκη- Αποκαλυπτικό έγγραφο!!

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό ως Λουδοβίκο σημειώνοντας ότι στην περίπτωσή του ισχύει ο νόμος των λίγων και εκλεκτών.

Αναλυτικά αναφέρει:

Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα.

Ως άλλος «Λουδοβίκος» βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση. Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ