Συνολική λύση για τα LED στα Γιάννινα

Συνολική λύση για την αντικατάσταση των λαμπτήρων σε όλη την έκταση του Δήμου θα αναζητήσει η δημοτική αρχή, όπως προκύπτει από την δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίαση της Παρασκευής αναμένεται να προχωρήσει στην ακύρωση του διαγωνισμού προμήθειας φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, που είχε προκηρυχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Το συγκεκριμένο έργο είχε προϋπολογισμό ύψους τριών εκατομμυρίων και περιελάμβανε ένα μικρό ποσοστό λαμπτήρων σε σχέση με το σύνολο.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σε δήλωσή του σημείωσε ότι θα αναζητηθεί συνολική λύση για την αντικατάσταση των λαμπτήρων χωρίς να υπάρξει οικονομική επιβάρυνση του Δήμου και των δημοτών.

«Θεωρώ ότι η αντικατάσταση  ενός μικρού μόνο ποσοστού των φωτιστικών σωμάτων με δαπάνες από τον προϋπολογισμό του Δήμου δεν είναι συμφέρουσα. Θα επιλέξουμε διαφορετική διαδικασία για το σύνολο του φωτισμού στο Δήμο –περίπου 30.000 λάμπες- από την οποία δεν θα υπάρξει κανένα κόστος για τον Δήμο και τους πολίτες. Υπάρχουν τρόποι που δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ