Συνέχεια στην αντιπαράθεση από την Τ. Καλογιάννη

Με ανακοίνωση της παράταξης «Ιωάννινα 2023» δίνεται συνέχεια στη σφοδρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι όλες οι θέσεις της Τατιάνας Καλογιάννη είναι τεκμηριωμένες ενώ αυτή την φορά επικεντρώνεται σε άλλα ζητήματα και όχι σε όσα προκάλεσαν την ένταση.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Χθες, στο δελτίο τύπου της παράταξής μας, δηλώσαμε τις θέσεις μας για την παραγωγή ωφέλιμου έργου από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, προς όφελος του Δήμου και των συνδημοτών μας.

Θίξαμε και τεκμηριώσαμε την προχειρότητα με την οποία διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή τα θέματα τόσο της καθημερινότητας όσο, κυρίως, της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου και αναζητήσαμε ευθύνες από τους διοικούντες.

Κατηγορηθήκαμε για ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ και ΑΣΤΟΧΗ επίθεση. Απαντούμε:

  • ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ; Δεν γνωρίζαμε ότι πρέπει να ενημερώνουμε, εκ των προτέρων, τη Δημοτική Αρχή για κάθε εισήγησή μας.
  • ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ; Τι περισσότερο θα έπρεπε να συμβεί για να προκληθούμε, όταν επί σειρά συνεδριάσεων, για 4 σχεδόν μήνες, εισάγονται κατ’ επανάληψη τα ίδια θέματα, με σοβαρές ελλείψεις, με διαφορετικούς προϋπολογισμούς και φυσικό αντικείμενο κάθε φορά, χωρίς να συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις των αρμόδιων φορέων. Ενδεικτικά, και μόνο αναφέρουμε τους κυκλικούς κόμβους και τους φωτεινούς σηματοδότες.
  • ΑΣΤΟΧΗ; Δεν αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή, ότι η παράταξή μας υπερψηφίζοντας τα θέματα που εισάγονται, με απίστευτη προχειρότητα, στα συμβούλια, έχει στόχο να της δώσει χρόνο, ώστε να κάνει, επιτέλους, βήματα μπροστά, καλύπτοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις ανεπάρκειες στελεχών της σύμπραξης που διοικεί το Δήμο;

Επίσης, κάποιοι, που αρέσκονται να διαστρέφουν την αλήθεια, παρέσυραν τον Δήμαρχο να υιοθετήσει την έκφραση «αργυρώνητους», την οποία, όμως, ποτέ δεν ανέφερε η Τατιάνα Καλογιάννη, γιατί ούτε την πιστεύουμε ούτε ανήκει στο φρασεολόγιο της παράταξής μας.

Κλείνοντας και απαντώντας στον Δήμαρχο για τα περί «Ρουβίκωνα», τονίζουμε ότι οι θέσεις της Τατιάνας Καλογιάννη είναι απολύτως τεκμηριωμένες και λαμβάνονται με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, όπως διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος που παρακολουθεί τη δραστηριότητά της, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ