Συνέλευση της παράταξης Καλογιάννη με το βλέμμα στις εκλογές

kalogianni sineleusi

Με τη συμμετοχή πλέον των 80 μελών, εκλεγμένων και μη, πραγματοποιήθηκε η 5η συνέλευση μετά τις εκλογές της παράταξης «Ιωάννινα_2023», στο πλαίσιο της τακτικής λειτουργίας όλων των συλλογικών οργάνων και με σκοπό τη διαρκή επικοινωνία της δημοτικής ομάδας.

Στην σύντομη ομιλία της, η επικεφαλής της παράταξης κ. Τατιάνα Καλογιάννη κατηγόρησε τη δημοτική αρχή πως επιχειρεί να δικαιολογήσει την ανυπαρξία έργου, με συνεχείς επιθέσεις και αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και με την επίκληση του επιχειρήματος ότι φταίει η αντιπολίτευση και η πανδημία για όλα…

Η κ. Καλογιάννη τέλος, υπογράμμισε το στόχο της απεύθυνσης στο σημαντικό ποσοστό των εγγεγραμμένων δημοτών του Δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, δεν φτάνουν στην κάλπη και απέχουν από τις εκλογές. Και επεσήμανε σχετικά: «Θεωρώ ότι ένα κίνητρο για να προσέλθουν οι πολίτες στην κάλπη, δηλαδή να μειωθούν τα ποσοστά της αποχής, είναι οι πολίτες να αντιληφθούν ότι υπάρχει μία παράταξη NEA, με στελέχη άφθαρτα, οραματιστές, αλλά και ρεαλιστές, με όρεξη για δημιουργία και «τσαγανό» για να διεκδικήσουν νέα εικόνα και λειτουργία για τον Δήμο. Και αυτή είναι η δική μας παράταξη».

Κάλεσε, κλείνοντας, όλα τα μέλη της παράταξης να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες και να εντείνουν την κινητικότητά τους στα όρια του Δήμου, ώστε να αφουγκραστούν κάθε φωνή που δεν εκφράζεται και δεν ακούγεται στα κέντρα αποφάσεων. Και τόνισε: «Μην τρέφουμε αυταπάτες ότι ο δρόμος προς τις επόμενες εκλογές θα είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα. Τις τρικλοποδιές να τις υποψιαζόμαστε από οποιονδήποτε. Τις παγίδες να τις περιμένουμε παντού. Στο τέλος, βέβαια, η αλήθεια θα επικρατήσει. Εμείς θα σηκώσουμε τα μανίκια. Ο Δήμος πρέπει να βρει την πορεία του προς την ευρωπαϊκή του κατεύθυνση».

Η παράταξη ευχαριστεί τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Λαδιά για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του, καθώς και τα στελέχη και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας Ηπείρου κ. Δημήτρη Μαυρογιώργο, για την παροχή των σχετικών οδηγιών και αδειοδοτήσεων, ώστε να πληρούνται όλοι οι τρέχοντες υγειονομικοί κανονισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ