Συνεχίζει τις περιοδείες και τις συναντήσεις ο Γιάννης Τσίμαρης

tsimaris sinantiseis

Με ένα τριήμερο γεμάτο με περιοδείες και συναντήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και την περιφέρεια συνεχίστηκε η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Βουλευτή Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Τσίμαρη. Ένα τριήμερο στη διάρκεια του οποίου είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος, παράλληλα όμως και να διαπιστώσει την υψηλή αποδοχή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ, από την τοπική κοινωνία.

«Είμαι βέβαιος, ότι το κλίμα της αισιοδοξίας και της διάθεσης των πολιτών που έχουν ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές στην κεντροαριστερά και την σοσιαλδημοκρατία, θα εκφραστεί την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες και θα δώσει στο ΠΑΣΟΚ ένα ισχυρό ποσοστό, ώστε δυνατό ξανά και ενωμένο όσο ποτέ, να ξεκινήσει και πάλι την πορεία με το λαό, για την εξουσία. Το στοίχημα δεν είναι εύκολο, καθημερινά όμως η πεποίθησή μου, ότι μπορούμε να το κερδίσουμε, αποκτά και πιο στέρεες βάσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Τσίμαρης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε διαδοχικά το Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και στη συνέχεια τις υπηρεσίες του ΟΚΠΑΠΑ και της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών, εκφράζοντας αντίστοιχα τις ευχαριστίες προς τους εργαζομένους των υπηρεσιών για την προσφορά τους στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου συνολικά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τσίμαρης επισκέφθηκε τις

Τ.Κ Μεταμόρφωσης του Δ. Ζίτσας και Δεματίου του Δ. Μετσόβου αντίστοιχα.

Το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Τσίμαρης συμμετείχε στην εξόρμηση της Ν.Ε Ιωαννίνων του κόμματος στη Λαϊκή αγορά της Αγίας Μαρίνας και στο κέντρο της πόλης και ακολούθως βρέθηκε στις Τ.Κ Μπάφρας και Νεοκαισάρειας.

Οι επισκέψεις – περιοδείες του κ. Τσίμαρη το Σάββατο ολοκληρώθηκαν στις Τ.Κ Λογγάδων, Δροσοχωρίου, Πλατανιάς και Κυπαρισσίων της Δ.Ε Παμβώτιδας.

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Τσίμαρης παρέστη στην επετειακή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Τ.Κ Ανατολής και στη συνέχεια περιόδευσε στην Τ.Κ Πεδινής και το απόγευμα στην Τ.Κ Κουτσελιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ