Συνδιάσκεψη στο ΣΥΡΙΖΑ, προς εκλογή νέας Νομαρχιακής

LOGO SIRIZA

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Ιωαννίνων. Στη συνδιάσκεψη παρευρέθηκε και ο σύντροφος Πἀνος Σκουρλέτης,  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Εγκρίθηκε το κείμενο απολογισμού της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος σε ενωτικό – συντροφικό κλίμα με χαρακτηριστικά εποικοδομητικού προβληματισμού και γόνιμης αντιπαράθεσης.

Τονίστηκε η  ανάγκη της επίτευξης της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής των μελών του κόμματος τόσο στις κομματικές διαδικασίες όσο και στην διαμόρφωση και στήριξη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις των μελών το ζητούμενο είναι ένα μαζικό ζωντανό κόμμα της Αριστεράς που θα δίνει λόγο και ρόλο στα μέλη του,  γειωμένο στην κοινωνία, με ισχυρή παρουσία στην αυτοδιοίκηση, στους χώρους δουλειάς και στους αγώνες για την υπεράσπιση των  δημόσιων αγαθών, της δημοκρατίας και του περιβάλλοντος. Θέλουμε ένα ανοικτό κόμμα που να μπορεί να εμπνεύσει και να ενεργοποιήσει τους πολίτες, τον κόσμο της εργασίας, τους νέους ανθρώπους για μια δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ