Συναυλία από το Ωδείο Πρέβεζας για τα εκατόχρονα

DHMOTIKO_ODEIO_PREVΜία ξεχωριστή συναυλία έχουν ετοιμάσει οι Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» στο πλαίσιο του εορτασμού των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Joseph Haydn, Franz Lehar, Edvard Grieg, Antonio Lauro, Sergei Prokofiev, Aram Khachaturian, Leonard Bernstein, Διονύση Βισβάρδη, Σπύρου Δήμα, Ελένης Καραΐνδρου, Σπύρου Ευαγγέλου και Νίκου Σκαλκώτα.

Συμμετέχουν οι καθηγητές: Κωνσταντίνα Ντούσια πιάνο, Δήμητρα Αποστολίδη πιάνο, Μαριάνα Τζαφέρη υψίφωνος, Γιώργος Νάκης κιθάρα, Αλέξανδρος Ναστούλης βιολί, Νίκος Λιόντος βιολί και Γιώργος Χλίτσιος βιόλα.

Η συναυλία, που θα δοθεί την Κυριακή στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, θα ξεκινήσει με το Εμβατήριο “Η Πρέβεζα” σε στίχους Χρήστου Καραμουστάκη και σε διασκευή και εναρμόνιση Σπύρου Ευαγγέλου και θα ολοκληρωθεί με τον ‘Ηπειρώτικο» από τους 36 χορούς του Νίκου Σκαλκώτα ενώ θα ακουστεί και το έργο του Σπύρου Δήμα Καλαματιανός & Τσάμικος”. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ