Συνάντηση του Σπ. Κωνσταντόπουλου με Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

konstant enosi

Τις αγωνίες των μελών της Διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για τα επόμενα μεγάλα αναπτυξιακά βήματα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, μοιράστηκε κατά την άκρως εποικοδομητική συνάντησή μαζί τους, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, κ. Σπύρος Κωνσταντόπουλος, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.

Τα μέλη της Διοίκησης έθεσαν υπόψιν του υποψήφιου βουλευτή μια σειρά από ζητήματα, για τα οποία πιέζουν να υπάρξουν απαντήσεις, τα τελευταία χρόνια.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, λόγω της έντονης δραστηριοποίησης των διοικήσεών της, να αποκτήσει σημαντική παρέμβαση στα τοπικά δρώμενα, ωθώντας προς αναπτυξιακές κατευθύνσεις που ήδη τονώνουν καθοριστικά την τοπική οικονομία και αγορά, ξεπερνώντας τα όρια του τουριστικού κλάδου αυτού καθ’ αυτού.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος στηρίζει απόλυτα τις δύο βασικές διεκδικήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, κατά τα τελευταία έτη, αφενός για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού ως τα σύνορα με την Αλβανία και αφετέρου για την προσέλκυση περισσότερων διεθνών πτήσεων, χαμηλού κόστους ή άλλων, από το εξωτερικό, προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» και αντίστροφα, όπως και τη σύνδεση με το Ηράκλειο. Πρόκειται άλλωστε για δύο θέματα που ο κ. Κωνσταντόπουλος, και ως τομεάρχης υποδομών της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της ΝΔ, έχει χειριστεί και που παρακολουθεί από πολύ κοντά, τα τελευταία χρόνια και για τα οποία δεσμεύεται να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να ευοδωθούν, κατά το δυνατόν συντομότερα.

Τέλος, για τις τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού μας είναι ζήτημα επιβίωσης κατά τον υποψήφιο βουλευτή, να προχωρήσει η χρηματοδοτική τους ενίσχυση μέσω προγραμμάτων τύπου «Εξοικονομώ», προκειμένου να αναβαθμιστούν ενεργειακά, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το αυξημένο ενεργειακό κόστος. Με τον τρόπο αυτόν, θα καταφέρουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές έναντι άλλων τουριστικών προορισμών της χώρας μας, μη μετακυλίοντας αυξήσεις στους επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ