Συνάντηση τουριστικών πρακτόρων με την TUS

Συνάντηση εργασίας των τοπικών τουριστικών γραφείων και πρακτόρων με την αεροπορική εταιρία TUS πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν κατ’ αρχήν να πραγματοποιηθεί μια πρώτη γνωριμία της αεροπορικής εταιρείας απευθείας με τους τοπικούς επαγγελματίες – πράκτορες τουρισμού, της περιοχής των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, αφετέρου δε να τους ενημερώσει για τα νέα δρομολόγιά της και τις δυνατότητες συνεργασίας που μπορούν να υπάρξουν , με στόχο την ενδυνάμωση και την εποικοδομητική αμφίδρομη συνεργασία, η οποία θα συμβάλλει αφενός μεν στην υποστήριξη και βιώσιμη συνέχιση των δρομολογίων αυτών, αφετέρου δε προς όφελος της ανάπτυξης του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

Η εταιρία ενημέρωσε για πολλές προσφορές που «τρέχουν» το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν από πλευράς Δήμου Ιωαννιτών ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ν. Γκόλας, και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμαρχου κ. Σ. Ζέρβας, ενώ από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Γοργόλης και η Διευθύντρια Τουρισμού κα Ι. Μαρκούλα.

«Η συνάντηση αυτή αποδεικνύει τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρήσαμε με την εταιρία η οποία το προηγούμενο διάστημα δυνάμωσε και ξεκίνησε δυναμικά με νέα δρομολόγια στα οποία περιλαμβάνονται και τα Γιάννενα. Θεωρούμε πια, ότι είναι θέμα χρόνου να αναπτυχτεί ακόμα περισσότερο το δίκτυο των πτήσεων από και προς την πόλη μας. Η TUS ήταν μια εταιρία που κατάλαβε νωρίς τις προοπτικές του αεροδρομίου. Σύντομα, θα προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας για νέους προορισμούς, χωρίς όμως να βιαστούμε. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην περιοχή μας και είμαστε στη διάθεσή τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ