Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για την επιχειρηματικότητα

MAGGOYTISΜε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη θα συναντηθούν τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο επικεφαλής Δημήτρης Μαγκούτης και υποψήφιοι του συνδυασμού της Αναπτυξιακής Ανανεωτικής Κίνησης Επιμελητηρίου Άρτας.

Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Άρτας, ο κ. Μαγκούτης θα συζητήσει με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού και θα ανταλλάξουν απόψεις για τον τρόπους παρέμβασης των Επιμελητηρίων, προκειμένου να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα.

Ο συνδυασμός του κ. Μαγκούτη που απαρτίζεται από νέους και καταξιωμένους επιχειρηματίες, καταθέτει στην Άρτα μία σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις και προτείνει μία δέσμη μέτρων για την ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου, σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη.

Οι προτάσεις αυτές και οι θέσεις που παρουσιάστηκαν σε δημόσια εκδήλωση κερδίζουν την εμπιστοσύνη των μικρομεσαίων οι οποίοι περιμένουν από το Επιμελητήριο να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό υποστηρικτικό ρόλο το προσεχές διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ