Συνάντηση για την πυροπροστασία

pyroprostasiaΕπίσκεψη στο Δημαρχείο Άρτας πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Τουλίκας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Αντιπύραρχο κ. Δημήτριο Στάμο και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Άρτας Αντιπύραρχο κ. Θωμά Ρίζο, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Αρταίων κ. Γιάννη Παπαλέξη.

Στη συνάντηση τέθηκε το μείζον θέμα της πυροπροστασίας, η προετοιμασία και ο συντονισμός που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των φορέων ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου η οποία τυπικά αρχίζει την 1η Μαΐου, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δήμου Αρταίων.

Ο κ. Παπαλέξης τόνισε ότι είναι πολύτιμες αυτές οι συναντήσεις ώστε με την κατάλληλη προετοιμασία οι φορείς συντονισμένα να μπορούν να παρέμβουν σε οτιδήποτε χρειαστεί και να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά που τυχόν θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του καλοκαιριού. «Η πυροπροστασία και η δασοπυρόσβεση είναι μια δουλειά που απαιτεί συνεργασία και συντονισμό» ανέφερε ο Δήμαρχος και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στο πολύτιμο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ