Συμπληρώνουμε τέσσερα χρόνια και σας ευχαριστούμε…

epiruspost1

epiruspost1Ήταν 2 Δεκέμβρη του 2008. Ήταν η πρεμιέρα του Epiruspost.gr. Ένα νέο βήμα, μια νέα πύλη ενημέρωσης για την Ήπειρο. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε… Αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Κι αν έχει μία αξία η αρχή, η διάρκεια, η συνέπεια, η εγκυρότητα, έχουν πολλαπλή αξία. Και είναι τα στοιχεία τα οποία αξιολογούν οι αναγνώστες.

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που καθιέρωσαν το Epiruspost.gr και το έχουν κατατάξει στα «αγαπημένα» τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα 3.617.953 επισκέπτες στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μας «ξεφύλλισαν» 9.150.769 σελίδες μας.

Αναγνώστες από 113 χώρες γεγονός που δείχνει ότι Ηπειρώτες υπάρχουν παντού και βέβαια από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας, για να αναδείξουμε θέματα και προβλήματα ή να προβάλλουμε και τα ευχάριστα και τα όμορφα του τόπου μας.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Plantech ΕΠΕ για την τεχνική υποστήριξη που παρέχει –απαραίτητη και πολύ σημαντική- για να μπορούμε να είμαστε ανελλιπώς στο διαδίκτυο. Κι ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βαγγέλη και τη Δήμητρα, τη Ρούλα, τον Κώστα, τον Γιώργο, τους συνεργάτες μας από όλη την Ήπειρο, τον Άκη και τον Κώστα για την παραχώρηση της ύλης των αθλητικών.

Το Epiruspost.gr συμπληρώνοντας τον τέταρτο χρόνο του, έχει περισσότερους από 3.500 αναγνώστες την ημέρα. Όλοι αυτοί αποτελούν την δύναμή του.

Μαζί, με πολύ δουλειά, αγάπη και μεράκι συνεχίζουμε….

Για ακόμη περισσότερα, για ακόμη καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ