“Συμμαχία” κι “Ανατροπή” σε κοινή κάθοδο!

Στην προγραμματική σύγκλιση με την Συμμαχία Ηπειρωτών επιμένει η παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής”, διαδικασία που είχε ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες.

Οι δύο παρατάξεις που έχουν την πολιτική τους αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, επιθυμούν την κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαίου.

Ωστόσο το ΚΙΝΑΛ από την δική του πλευρά έχει σε εξέλιξη την διαδικασία επιλογής επικεφαλής, θέλοντας να κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ολομέλεια της περιφερειακής παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” στα Γιάννενα, συζήτησε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τις εξελίξεις στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ηπείρου.

Εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στις συνεχιζόμενες επαφές των παρατάξεων “Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” διαπιστώνοντας τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία από την μέχρι σήμερα πορεία της προσπάθειας.

Η προγραμματική σύγκλιση που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια θετική κατάληξη.

Η ολομέλεια ομόφωνα εκτίμησε ότι οι επικεφαλής των δυο παρατάξεων διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά, πολιτικά, κοινωνικά, αυτοδιοικητικά, επαγγελματικά και ηθικά να ηγηθούν της προσπάθειας για την επιζητούμενη αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ