Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιάννη Κράνου-Το Σάββατο η κηδεία

PENTHOS1

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του Δήμου Ιωαννιτών Γιάννη Κράνου.

Ο Γιάννης Κράνος βρισκόταν στις επάλξεις της ενημέρωσης μέσα από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

«Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε από την οικογένεια του δήμου μας έναν εργαζόμενό της, έναν νέο άνθρωπο που μας άφησε τόσο νωρίς, που αγαπούσε πραγματικά τη δουλειά του και προσέφερε στον τομέα της ενημέρωσης που εργαζόταν.

Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό» αναφέρει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων σε επιστολή του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η Ενότητα Πολιτών

Η  “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα” και ο επικεφαλής της, Θωμάς Μπέγκας, αποχαιρετούν το φίλο δημοτικό υπάλληλο – δημοσιογράφο στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, Γιάννη Κράνο, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

«Η ξαφνική του απώλεια μας γέμισε θλίψη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νομού Ιωαννίνων, εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τον αδόκητο θάνατο του Γιάννη Κράνου, δημοσιογράφου-εργαζόμενου στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, που έφυγε αιφνιδίως χθες. Στους οικείους και φίλους του τα θερμά συλλυπητήρια.

-Η κηδεία του Γιάννη Κράνου θα γίνει το Σάββατο στις τέσσερις το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Περίβλεπτο.

Εκεί συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ