Συκοφαντικές αναρτήσεις και οργισμένη αντίδραση

mparkas kostas

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε ο υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Πρέβεζα Κώστας Μπάρκας, σε αναρτήσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα και αφορούν στην περιουσιακή του κατάσταση.

Ο ίδιος σημειώνει ότι ο στόχος των κακόβουλων αναρτήσεων είναι να τον πλήξουν πολιτικά… Ο χρόνος άλλωστε στον οποίο γίνονται αυτές οι αναρτήσεις αυτό δείχνει.

«Η βουλευτική μου θητεία ήταν πάντα διάφανη και απαλλαγμένη από κάθε είδους εξαρτήσεις. Ο συντάκτης των εμετικών και συκοφαντικών αναρτήσεων, όφειλε να γνωρίζει, βάσει της πηγής πληροφόρησης που επικαλείται, ότι τα περιουσιακά στοιχεία που αναφέρει ανήκουν αποκλειστικά στην σύζυγό μου και όχι σε εμένα, τα οποία απέκτησε από τους γονείς της και περιήλθαν σε αυτή όταν απεβίωσαν.  

Επειδή όμως χρησιμοποίει ανήθικες και παράνομες πρακτικές αποκλειστικά και μόνο να με πλήξει πολιτικά, υπονοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι εκμεταλλεύτηκα την βουλευτική μου ιδιότητα ως πηγή παράνομου πλουτισμού, δηλώνω, τόσο στον ίδιο τον συντάκτη, όσο και σε όποιον επιχειρήσει να αναπαράξει τα δημοσιεύματα αυτά με τον ίδιο αήθη τρόπο, ότι θα προβώ σε κάθε αναγκαία και νόμιμη (και δικαστική) ενέργεια προκειμένου να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψη εμού και της οικογένειάς μου.

Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω» αναφέρει ο κ. Μπάρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ