Σύγχρονος λιθοτρίπτης στο Πανεπιστημιακό

Έναν σύγχρονο λιθοτρίπτη αποκτά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς η σχετική προμήθεια με προυπολογισμό 480 χιλιάδες ευρώ εγκρίθηκε από τον Υπουργό Υγείας.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από κονδύλια της 6ης ΥΠΕ.

 Η προμήθεια του νέου αυτού εξοπλισμού αντιμετώπισης λιθιάσεων, έρχεται να αντικαταστήσει το υφιστάμενο πεπαλαιωμένο(20ετίας), το οποίο τον τελευταίο καιρό τίθεται συχνά εκτός λειτουργίας, προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα στην ομαλή παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών στους πολίτες της Ηπείρου.

Η αναγκαιότητα προμήθειας της υποδομής αυτής τέθηκε ως πρόβλημα άμεσης προτεραιότητας από τη Διοίκηση του ΠΓΝΙ  στο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Νοσοκομείο μας. Η άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του ΠΓΝΙ και η συμβολή των Υπηρεσιών της 6ης ΥΠΕ και των θεσμικών παραγόντων, έδωσαν λύση σε ένα επείγον και οξύτατο πρόβλημα.

Η Διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην εξέλιξη αυτή και πιστεύει ότι με το συντονισμό όλων όσων έχουν τη δυνατότητα και την αρμοδιότητα να ενεργούν μπορούμε να πετύχουμε την ικανοποίηση  των  ώριμων και αναγκαίων αιτημάτων του Νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών της Περιοχής.

Το ΠΓΝΙ δεσμεύεται να ενεργήσει άμεσα, ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η προμήθεια και η εγκατάσταση του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, προκειμένου να τεθεί στην υπηρεσία των πολιτών.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ