Συγκλονισμένα τα Γιάννινα από τα πολύνεκρα τροχαία

TROXAIO_IKEΣοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη της περιοχής από τα δύο πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα που σημάδεψαν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Η διπλή τραγωδία στην άσφαλτο συγκλονίζει όλους. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγα λεπτά και άλλοι επτά τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στα θύματα δύο παιδιά, ενώ άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το μέγεθος της τραγωδίας αυτής δεν χωράει στο μυαλό του ανθρώπου.

Τα δύο τροχαία, έγιναν με διαφορετικά λίγων λεπτών στη βόρεια και νότια είσοδο του λεκανοπεδίου.

Στο 13,6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό 29χρονο ημεδαπό και με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας (και στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα).

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι οδηγοί των Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων, η 13χρονη επιβάτιδα του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και σοβαρά οι άλλοι τρεις επιβάτες του ίδιου οχήματος (μία 37χρονη γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 15 και 4 ετών).

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Με διαφορά λίγων λεπτών, στο 10,1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, η 50χρονη επιβάτιδα του ίδιου οχήματος και ένα ανήλικο παιδί, ηλικίας 2 ετών, το οποίο επέβαινε στο δεύτερο όχημα.

Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά 23χρονη επιβάτιδα του πρώτου οχήματος καθώς και ο 35χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος και οι δύο επιβάτες (ηλικίας 37 και 28 ετών) ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 57χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος και οι άλλοι δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος (ηλικίας 29 και 5 ετών).

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ