Στύλιος: Η Άρτα έγινε μπλε για δεύτερη φορά!

stilios

Η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Άρτας έχασε πέντε μονάδες σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές του 2019 και από το 33,2 βρέθηκε στο 28,5%!!!

Σε απόλυτο αριθμό ψήφων υπέστη πανωλεθρία καθώς από τους 15.322 ψήφους που είχε το 2019, την περασμένη Κυριακή πήρε μόλις 8.773!!!

Ο τοπικός βουλευτής του κόμματος Γιώργος Στύλιος ωστόσο φαίνεται ότι διαβάζει διαφορετικά το εκλογικό αποτέλεσμα και σπεύδει να ευχαριστήσει τους πολίτες επειδή για δεύτερη φορά ο νομός έγινε μπλε!!!

«Στην Άρτα για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε εκλογική αναμέτρηση ο Νομός έγινε «μπλε». Το μήνυμα είναι σαφές οι πολίτες εκτιμούν τις αξίες και την ειλικρίνεια της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτιμούν τη δουλειά και το ουσιαστικό έργο που σε όλους τους τομείς έχει γίνει και γίνεται. Από μέρος μου μόνο μία δέσμευση μπορώ να δώσω στις Αρτινές και τους Αρτινούς, πως θα συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια για την Άρτα και την Ήπειρο. Πάντα δίπλα στον πολίτη! Ζούμε Μαζί! Αγωνιζόμαστε Μαζί! Αλλάζουμε τo Μέλλον Μαζί!» αναφέρει ο Γιώργος Στύλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ