Στους τοπικούς συνεταιρισμούς ο Στέργιος Γιαννάκης

giannakis-stergiosΕθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης» κ. Στέργιος Γιαννάκης στις εγκαταστάσεις των τριών Αγροτικών Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και συναντήθηκε με το Δ.Σ. του ΑΣΠ.Στόχος ήταν η αλληλοενημέρωση για τα προβλήματα των αγροτών, ενόψει μάλιστα μιας προβλεπόμενης δύσκολης οικονομικής χρονιάς.

Διαπιστώθηκε η αγωνία των αγροτών του Νομού μας για το μέλλον τους, υπό το φάσμα της οικονομικής κρίσης, αλλά και των διαρθρωτικών αλλαγών που προβλέπονται από την Κοινή Γεωργική Πολιτική, ιδιαίτερα μετά το 2013.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον για τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, θέμα που θα συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς, πρέπει να είναι τέτοιοι ώστε να επιτελέσει τον σκοπό της, συμπιέζοντας πραγματικά τις τιμές καταναλωτή αφ’ ενός, αλλά και αφ’ ετέρου να αποβεί ωφέλιμη στους καλλιεργητές – παραγωγούς.

Ο κ. Στέργιος Γιαννάκης ζήτησε να υπάρξει άμεσα συνάντηση της «Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης» με το Δ.Σ. της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Πρέβεζας, που συμμετέχουν και οι τρεις συνεταιρισμοί, με στόχο και σκοπό να διαμορφώνονται, κατά το δυνατόν, συναινετικές και κοινές δράσεις και διεκδικήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ