Στους top προορισμούς τα Γιάννινα.. Η ποιότητα κρατά στην κορυφή την Ήπειρο!

Στους αγαπημένους προορισμούς των επισκεπτών βρέθηκαν τα Γιάννινα και για τον μήνα Νοέμβριο, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζει το ΙΝΣΕΤΕ. Τα Γιάννινα κατέχουν την τέταρτη θέση, όπως και το 2018, δείχνοντας ότι στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου αποτελούν σταθερή επιλογή για τους τουρίστες. Η Ήπειρος αξιολογείται για μία ακόμη φορά με άριστα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό ενώ αξιοσημείωτο είναι πως για τον ίδιο μήνα η Ήπειρος καταγράφει την υψηλότερη τιμή κράτησης στα ξενοδοχεία τριών αστέρων ενώ στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων κατέχει την έκτη θέση όπως και στα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων.

Σταθερή αξία για την Ήπειρο αποδεικνύεται η ποιότητα. Έτσι η περιοχή μας βρίσκεται στην υψηλότερη θέση ικανοποίησης επισκεπτών για την ηπειρωτική Ελλάδα με ποσοστό 90,5% ενώ στο σύνολο της χώρας κατέχει την δεύτερη θέση αφού την πρωτιά παίρνουν οι Κυκλάδες.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία με 95,6% αντίστοιχα και ακολουθούν οι Κυκλάδες με 95,0%. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Ήπειρος με 94,6% και το Βόρειο Αιγαίο με 94,1%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 95,2% και ακολουθούν η Θεσσαλία και οι Κυκλάδες με 93,5% αντίστοιχα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Στερεά Ελλάδα με 90,4%. Οι υπόλοιπες γεωγραφικές ενότητες έχουν χαμηλότερες βαθμολογίες.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 95,4%, στη δεύτερη θέση οι Κυκλάδες με 93,8% και στην τρίτη το Βόρειο Αιγαίο με 90,4%. Ακολουθούν η Κρήτη με 90,3% και η Θεσσαλία με 90,2%.

Στην κατηγορία σχέση ποιότητας-τιμής στην πρώτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 95,9% και ακολουθούν η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 92,9%, οι Κυκλάδες με 88,5%, η Κεντρική Μακεδονία με 86,7% και η Στερεά Ελλάδα με 86,1%. Στην έκτη θέση βρίσκεται το Βόρειο Αιγαίο με 85,2% και ακολουθούν η Κρήτη με 85,0% και η Ήπειρος με 84,8%.

Στην κατηγορία δωματίου την πρώτη θέση κατέχει η Ήπειρος με 95,4%, τη δεύτερη η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 94,9% και την τρίτη οι Κυκλάδες με 91,5%. Aκολουθούν η Στερεά Ελλάδα με 87,7% και η Πελοπόννησος με 87,2%.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ