Στον υπουργό το αίτημα για νέο νοσοκομείο

lykourentzos_2Συνάντηση με τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο θα επιδιώξει να έχει το αμέσως επόμενο διάστημα η επιτροπή φορέων, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου προκειμένου να διεκδικήσει την ενίσχυση του υφιστάμενου και την ανέγερση νέου νοσοκομείου.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Νίκος Τζίμας παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία για το έτος 2011, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ανέγερσης νέου νοσοκομείου.

Την κατάθεση μιας συγκεκριμένης και ολοκληρωμένης πρότασης επεσήμανε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ενώ ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου Ηλίας Νικολόπουλος ζήτησε την αναδιάταξη του Υγειονομικού Χάρτη της Ηπείρου και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, χαρακτηρίζοντας ανεπαρκέστατη την χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα επικοινωνία της επιτροπής προκειμένου να προετοιμάσει την συνάντηση με τον Υπουργό, αν καταστεί δυνατό ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ