Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι πρωταθλητές κωπηλασίας

PAPOYLIASΤέσσερις συμπατριώτες του συνάντησε χθες το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στα πλαίσια της επίσκεψης που δέχθηκε από την ομάδα των παγκοσμίων πρωταθλητών της Κωπηλασίας, τους οποίους συνόδευαν ομοσπονδιακοί προπονητές και παράγοντες του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπούλιας, ανάμεσα στους άλλους, υποδέχθηκε στο Μέγαρο τους δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, την Θεσπρωτή πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου, αλλά και τον Γιαννιώτη ομοσπονδιακό τεχνικό Τόλη Παλαιοπάνο.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος δεν χρειάστηκε ιδιαίτερες συστάσεις για να καταλάβει ότι οι Γ. Τσίλης και Γ. Τζιάλλας είναι Γιαννιώτες, αφού τους «πρόδωσαν» τα επώνυμά τους! Ανταλλάσσοντας θερμή χειραψία με τους δύο πρωταθλητές ο κ. Παπούλιας τους είπε χαμογελώντας πως «εσείς είστε σίγουρα απ’ τα Γιάννινα», ενώ με θέρμη καλωσόρισε και την Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Ο κ. Παπούλιας στο σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρωταθλητές της Κωπηλασίας, οι οποίοι τον ερχόμενο Αύγουστο θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, τονίζοντας πως η Πολιτεία θα πρέπει οπωσδήποτε να βρει λύσεις. «Με τις επιτυχίες και το έργο σας δίνετε ελπίδα στους Έλληνες», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η πρόσκλησή μας από τον Πρόεδρο ήταν ιδιαίτερη τιμή και εμείς οι Γιαννιώτες έχουμε κι ένα λόγο παραπάνω να νιώθουμε χαρούμενοι για την συνάντηση αυτή, καθώς ο κ. Παπούλιας είναι συμπατριώτης μας», ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι Γ. Τσίλης και Γ. Τζιάλλας μετά την επίσκεψη στο προεδρικό Μέγαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ