Στον Δήμαρχο Άρτας οι Οικολόγοι Πράσινοι

dhmarxeio artasΑντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων αποτελούμενη από τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, συν-επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας, τον Γιώργο Κανέλλη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και τον Γιώργο Ράντογλου, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Άρτας όπου είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Βλάρα.

Ο κ. Βλάρας τους ενημέρωσε για τα τοπικά θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, η ανακύκλωση, η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και γενικά η εφαρμογή πολιτικών που να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

«Πέρα από τις προσπάθειες που κάνουμε ως Δήμος χρειάζεται και η συνδρομή της τοπικής κοινωνίας για τα περιβαλλοντικά ζητήματα» υπογράμμισε ο κ. Βλάρας. «Στηρίζουμε εθελοντικές δράσεις απ’ όπου κι αν προέρχονται και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προσπάθεια που καλλιεργεί και ενισχύει την οικολογική / περιβαλλοντική συνείδηση της κοινωνίας. Πρέπει όλοι μαζί, Αυτοδιοίκηση, τοπικές κοινωνίες, φορείς και κόμματα να συνεργαστούμε για έναν κοινό σκοπό που είναι η οικολογική ισορροπία και η προστασία του περιβάλλοντος. Και αυτό θα το πετύχουμε μόνο με ενεργούς και συνειδητοποιημένους πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ