Στον απόηχο Μητσοτάκη η Τ. Καλογιάννη

Στον απόηχο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Τατιάνας Καλογιάννη, με την ίδια να υπερπροβάλλει την κομματική της υποψηφιότητα, επιχειρώντας να συσπειρώσει τον κατακερματισμένο χώρο της τοπικής κεντροδεξιάς.

Στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων άλλωστε βρέθηκαν ο πρόεδρος και στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ, υποψήφιοι.. υποψήφιοι βουλευτές και πρόσωπα που έχουν σαφή σηματοδότηση στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια η κ. Καλογιάννη δήλωσε με έμφαση ότι είναι «κομματική», φρόντισε απευθυνόμενη στο ακροατήριο της να παρουσιάσει την ευχή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό της και προέβλεψε ότι θα είναι αυτή που θα κερδίσει τον Δήμο Ιωαννιτών.

«Προσωπικά, όπως είναι γνωστό, είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Μίας παράταξης με μεγάλες ρίζες στην Ελληνική Κοινωνία, με πλούσιο και θετικό έργο στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής φυσιογνωμίας της χώρας μας. Το κόμμα αυτό, δια του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναγνώρισε το έργο μου και τάχθηκε εξ αρχής θετικά για την πρωτοβουλία μας. Τον ευχαριστώ για την ιδιαίτερη τιμή. Είναι πολύ σημαντικό, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου μας, να έχουμε απευθείας επικοινωνία με τον αυριανό Πρωθυπουργό», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Καλογιάννη.

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας της αφιερώθηκε στις προγραμματικές θέσεις τις οποίες είχε παρουσιάσει δημόσια πριν από ενάμισι μήνα περίπου ενώ αναφερόμενη σε πιθανές συνεργασίες υποστήριξε ότι θα συνεργαστεί με όποια παράταξη έχει το ίδιο πάθος για το δήμο και την διάθεση για σκληρή δουλειά.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκε γραπτός χαιρετισμός του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, ο οποίος ήταν σε προεκλογικές περιοδείες, χαιρετισμοί του Κώστα Τασούλα, του Αντώνη Φούσα αλλά και του Νικήτα Κακλαμάνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ