Στον ανακριτή ο δράστης της στυγερής δολοφονίας

PERIPOLIA_KΤις μνήμες της στυγερής δολοφονίας ενός 40χρονου περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων ξύπνησε η σύλληψη του δράστη έξι χρόνια μετά. Ο Αλβανός, 24 χρονών σήμερα, μαζί με έναν συμπατριώτη του, είχε διαπράξει ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα στην περιοχή, όντας μόλις 18 ετών.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων είχε καταλήξει από τότε στην ταυτότητα των δραστών. Όμως εκείνοι είχαν προλάβει να περάσουν τα σύνορα και έτσι να αποφύγουν τη σύλληψη.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως ο ένας από αυτούς θέλησε να περάσει τα σύνορα πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει αντιληπτός.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στην Κακαβιά διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία, αδικήματα που διέπραξε από κοινού με ομοεθνή του στο Πέραμα Ιωαννίνων τον Ιούνιο του 2006.

Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και πλέον θα απολογηθεί στον ανακριτή για την αποτρόπαια πράξη του.

Στις 30 Ιουνίου του 2006 η δολοφονία του 40χρονου Δ.Μ. συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Ο 40χρονος διατηρούσε περίπτερο στο Πέραμα. Το είχε κλείσει μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όμως δεν έφτασε ποτέ.

Το πτώμα του βρέθηκε μακριά από το χωριό, δίπλα στο νεκροταφείο, με πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και μαχαιριές σε όλο το σώμα του. Το αυτοκίνητό του και οι εισπράξεις του περιπτέρου δεν βρέθηκαν. Η περιοχή είναι ερημική και το πτώμα τότε εντοπίστηκε τυχαία από διερχόμενη γυναίκα, που ειδοποίησε την αστυνομία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων που είχε αναλάβει την υπόθεση, μετά από εξονυχιστική έρευνα είχε φτάσει στην ταυτότητα των δραστών όχι όμως και στη σύλληψή τους, αφού είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ