Στο Πάνθεον για την Αλεξάνδρα…

tsiaboyΤη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τόσο τον ημιτελικό, όσο και τον μεγάλο τελικό στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, θα έχουν όσοι το επιθυμούν, στο πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η προβολή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικού προτζέκτορα που θα τοποθετηθεί στην αίθουσα.Στα ημιτελικά συμμετέχουν η Θεσπρωτή πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου, μαζί με τη συναθλήτριά της Χριστίνα Γιαζιτζίδου, έχοντας προκριθεί ως πρώτες και με σχετική άνεση, από την 3η σειρά των προημιτελικών.

Η αίθουσα του ΠΑΝΘΕΟΝ θα είναι ανοιχτή την Πέμπτη, ημέρα των ημιτελικών, από τις 11:00 το πρωί περίπου.

Το Σάββατο, ημέρα του μεγάλου τελικού, όπου ευχή όλων είναι να συμμετάσχουν η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτδίδου, η αίθουσα θα είναι ανοικτή για το κοινό, από τις 12.30 το πρωί.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, συμμετέχοντας σαν χορηγός στην προσπάθεια των δύο αθλητριών, θα διανείμει, μέσω του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, διάφορα αναμνηστικά δώρα, πριν την έναρξη των αγώνων.

Στην οργάνωση της προβολής των αγώνων συμβάλλουν η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, όσο και ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος. Οι ευχές του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργου Κάτσινου, των Αντιδημάρχων και όλου του Δήμου, συνοδεύουν τις δύο αθλήτριές μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ