Στο Διοικητικό Συμβούλιο οι εκθέσεις των ορκωτών

deiai k

Ολοκληρώθηκαν οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για την ΔΕΥΑΙ και θα παρουσιαστούν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, όπως έκανε γνωστό κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πρόεδρός της Άρης Μπαρτζώκας.

Όπως σημείωσε πρόκειται για ακανθώδες ζήτημα καθώς για την μισθοδοσία των εργαζομένων είναι σε εκκρεμότητα 12 δίκες.

Ο κ. Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα αίτια που προκάλεσαν το πρόβλημα στην ύδρευση της πόλης και οδήγησαν στην πολύωρη διακοπή υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί αν υπήρχαν θολόμετρα.

Η ΔΕΥΑΙ προχωρά σε εκπόνηση μελέτης ώστε να γίνει η τοποθέτησή τους προκειμένου να αντιμετωπίζεται έγκαιρα κάθε ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον.

Υπογράμμισε ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την έγκριση της σύμβασης που αφορά στην επέκταση του βιολογικού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη καθώς το συγκεκριμένο έργο δίνει οριστική λύση.

Απαντώντας σε θέματα που είχαν τεθεί από την αντιπολίτευση ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση αποστολής του φακέλου του έργου στο Ελεγκτικό καθώς εκκρεμούσε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Όταν αυτή εκδόθηκε τότε έγινε και η αποστολή για τον έλεγχο της σύμβασης.

Ο κ. Μπαρτζώκας έκανε γνωστή την πρόθεση της ΔΕΥΑΙ να προχωρήσει σε συνεργασία με ιδιώτες ώστε να γίνεται τακτική καταμέτρηση στην κατανάλωση νερού σε περιοχές εκτός του αστικού ιστού. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα οι καταναλωτές των περιοχών αυτών να λαμβάνουν λογαριασμούς ανά τετράμηνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ