Στις υπηρεσίες δόμησης κλιμάκιο της παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή»

natsis idom

Τις υπηρεσίες ΥΔΟΜ και Περιβάλλοντος του Δήμου Ιωαννιτών στον Κατσικά επισκέφτηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή, Λάζαρος Νάτσης, συνοδευόμενος από τον κ. Αστερινό Μάνθο, υπεύθυνο για θέματα ποιότητας ζωής.

Ως γνωστόν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ΥΔΟΜ πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο κινητοποιήσεις πανελλαδικά, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα τους.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον κ. Νάτση αδυναμία να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, λόγω της δραματικής μείωσης του αριθμού των υπαλλήλων που στελεχώνουν τις υπηρεσίες Δόμησης του Δήμου, που πέραν του Δήμου Ιωαννιτών είναι υπεύθυνοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα της αρμοδιότητάς τους σε επίπεδο νομού.

Επιπρόσθετα οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τον αυταρχισμό του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη, ο οποίος προσέφυγε  στα δικαστήρια, ζητώντας να κριθεί παράνομη η απεργία τους και απειλώντας τους με επιβολή προστίμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης  Λάζαρος Νάτσης, αφού άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων, εξέφρασε τη στήριξη της παράταξης στον αγώνα τους.

Τόνισε την πάγια θέση της παράταξης για προσλήψεις στον δήμο, ως προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του .

Καταδίκασε τις απαράδεκτες κυβερνητικές παρεμβάσεις, που κινούνται στην λογική “νόμος και τάξη” και αποβλέπουν στην αποθάρρυνση των εργαζομένων να διεκδικούν λύσεις τόσο στα δικά τους προβλήματα όσο και στα προβλήματα των δήμων.

Τέλος ο κ. Νάτσης ζήτησε από την δημοτική αρχή να στηρίξει τον  αγώνα των εργαζομένων και να διεκδικήσει μαζί με αυτούς τις απαραίτητες προσλήψεις, σταματώντας την πολιτική νομιμοφροσύνης απέναντι στην κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ