Στην τελική ευθεία για ανάπλαση της Κυανής Ακτής

KYANHΣτην τελική ευθεία μπαίνει η υπογραφή της σύμβασης του έργου για την ανάπλαση της Κυανής Ακτής. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο ανάδοχος του έργου κλήθηκε από τον ΕΟΤ να καταθέσει έως τις 6 Ιουλίου επικαιροποιημένα τα στοιχεία, που αφορούν τη δημοπράτηση του προκειμένου και εφόσον όλα είναι εντάξει, μέσα στον Ιούλιο να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσουν στην συνέχεια οι εργασίες.

Το έργο Ανάπλασης της Κυανής Ακτής το οποίο δημοπρατήθηκε πριν ένα ακριβώς χρόνο είναι μια μεγάλη παρέμβαση ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ και θα κατασκευαστεί από τον ΕΟΤ. Περιλαμβάνει διαμορφώσεις σε τμήματα του παραλιακού μετώπου οι οποίες θα αναβαθμίσουν την παράκτια ζώνη, ενισχύοντας και την άσκηση εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων, από Κυανή Ακτή έως Παντοκράτορα.

Μέσω των παρεμβάσεων αυτών προσδοκάται η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων, δίνοντας νέα προοπτική στην ανάπτυξη της περιοχής. Δεδομένου ότι στην περιοχή υπάρχουν αρχαιολογικά μνημεία οι όποιες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν με την επίβλεψη της ΛΓ΅Εφορείας Αρχαιοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ