Στην Statirasgroup η λιμνοθάλασσα Νεοχωρίου

Την αλιευτική εκμετάλλευση  της λιμνοθάλασσας Κόφτρα -Παληομπούκα Νεοχωρίου του Νομού Άρτας, ανέλαβε μετά από Δημόσια Δημοπρασία  η STATIRASGROUP ΑΕ.

Η λιμνοθάλασσα Νεοχωρίου αποτελεί πλέον τη δεύτερη μονάδα υδατοκαλλιέργειας του Ομίλου, μετά την χερσαία μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που αναπτύσσει ήδη από τις αρχές του έτους, στο Ψαθοτόπι Άρτας. 

Στο ανθρώπινο δυναμικό της νέας μονάδας, θα συμπεριληφθούν και τα μέλη του αλιευτικού συνεταιρισμού που είχαν έως τώρα την  εκμετάλλευση της. 

Στόχος του κ. Ζώη Κολιού, ιδρυτή και Προέδρου της εταιρείας, είναι να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να ενισχύσει σε διεθνές επίπεδο,  το Ελληνικό Αλιευτικό προϊόν και όχι μόνο.

Το ενδιαφέρον του για τον Αμβρακικό Κόλπο, προέρχεται κυρίως από την αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του και επιπλέον την πεποίθηση ότι ο πρωτογενής τομέας στην Ελλάδα οφείλει να είναι πρωταγωνιστής στη πορεία της ανάπτυξης  της. Για αυτό και στους βασικούς τους στόχους  είναι η δημιουργία σύγχρονων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας και η ενίσχυση του αγροτουρισμού.

Ο όμιλος KOLIOS ZOIS GROUP OFCOMPANIESAE μέσω των θυγατρικών του εταιρειών, έχει αναπτύξει μια γκάμα υπηρεσιών και δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στους κλάδους της Χρηματοοικονομικής Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης Επενδυτικών Έργων, Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Ξενοδοχειακών Μονάδων, Υπηρεσιών και Συστημάτων Φύλαξης και Προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ