Στην πρωτοπορία η Γιαννιώτικη Newpharm

Newpharm

Στην πρωτοπορία βρίσκεται η Γιαννιώτικη εταιρία NEWPHARM Α.Ε φέρνοντας αποκλειστικά τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο τα rapid test αντιγόνου.

Διαβάστε αναλυτικά: Η Newpharm έφερε  τα rapid test αντιγόνου

Η NEWPHARM Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998 και είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ιδιωτική φαρμακαποθήκη και Κέντρο διανομής (παροχή υπηρεσιών 3rd Party Logistics) της ΒΔ Ελλάδας, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερα από 450 φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου καθώς και τον νομών της Κέρκυρας, Λευκάδας, Τρικάλων, Λάρισας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η NEWPHARM A.E. αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες της παρέχοντας χονδρική διάθεση φαρμάκων-παραφαρμάκων -καλλυντικών και κτηνιατρικών προϊόντων καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό άλλων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Επιπλέον έχουν συναφθεί στρατηγικές συμφωνίες διανομής ή συμπροώθησης με σημαντικές εταιρίες του κλάδου όπως: ELPEN, FREZYDERM, ASCENSIA, BAUSCH HEALTH

Τώρα φέρνει το νέο τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του Covid 19 της Αγγλικής εταιρείας SureScreen το οποίο αλλάζει τα δεδομένα και δίνει νέα προοπτική στην έγκαιρη διάγνωση του Covid 19.

Προσφέρεται ταυτόχρονα με 2 επιλογές (DUAL TEST) με δείγμα σάλιου κάτι που δεν προκαλεί καμία απολύτως ενόχληση ή ρινοφαρυγγικού, δίνοντας αποτέλεσμα μέσα σε 15 λεπτά, με ευαισθησία 95%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ