Στην πλατεία μετά μουσικής για την πανσέληνο!

Η Αργυρώ Καπαρού και ο Σταύρος Σιόλας, δύο καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ήδη, ο καθένας τη δική του ισχυρή γραφή στην ελληνική μουσική σκηνή γιορτάζουν μαζί μας την Πανσέληνο του Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας!

Ο Σταύρος Σιόλας, ως συνθέτης και ερμηνευτής, έχοντας στις αποσκευές του συνθέσεις που έγιναν επιτυχίες όπως “Tης Άρνης το νερό”, “Διόδια”, “Κάθε φορά”, “Προσμονή”, “Γεροπλάτανος” και που ερμήνευσαν εκτός απ’ τον ίδιο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, κ.ά., αλλά και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο “Χρόνος Ερωτικός”, όπου ο ίδιος ερμηνεύει τραγούδια σε μουσική Λουκά Θάνου και ποίηση Πάνου Δημητρόπουλου.

Η Αργυρώ Καπαρού, επίσης ως ερμηνεύτρια, έχει συνεργαστεί ως τώρα με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Τάσος Γκρούς, η Δάφνη Αλεξανδρή, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελένη Βιτάλη, ο Λάκης Χαλκιάς, η Ελένη Δήμου, ο Κώστας Μακεδόνας και άλλοι.

Το προσωπικό της ρεπερτόριο στη δισκογραφία εμπεριέχει επιτυχίες όπως “Ο Παναγής”, “Αν δε σε βρουν χαράματα”, “Σάμπα από σπίτι” κ.α, με πρόσφατο το άλμπουμ της “Χειρολαβές” σε μουσική Δάφνης Αλεξανδρή και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται από το 2014 και πάντα ανανεώνουν το ραντεβού τους στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών, το προσωπικό τους ρεπερτόριο, αλλά και μουσικές από τον τόπο της καταγωγής τους, Θράκη και Μικρά Ασία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ