Στη βουλή η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης

prebeza3Την αναφορά του Συλλόγου Επαγγελματικών Αλιέων Πρέβεζας αλλά και κάτοικων της περιοχής προώθησε ο Κώστας Μπάρκας προς τα αρμόδια υπουργεία, όσον αφορά στο μείζον ζήτημα της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου, σύμφωνα με την οποία παραχωρείται τμήμα της χερσαίας ζώνης στην εταιρεία που έχει μισθώσει τον τουριστικό λιμένα της Πρέβεζας.

Ο Σύλλογος Επαγγελματικών Αλιέων Πρέβεζας και κάτοικοι της περιοχής ζητούν με προσφυγή του σε όλα τα αρμόδια όργανα την ακύρωση της εν εξελίξει διαδικασίας, που μόνο κακό θα προκαλέσει.

Στην προσφυγή-αίτηση-αναφορά γίνεται αναλυτική ενημέρωση για το θέμα (παρατίθενται έγγραφα, νόμοι, αποφάσεις) και τονίζεται ότι «η Λιμενική Επιτροπή Πρέβεζας, που χωρίς δικαιοδοσία, αρμοδιότητα και εξουσία προέβη στην τροποποίηση της χωροθέτησης και δη ήδη υφισταμένης συμβάσεως μισθώσεως, με το πρόσχημα του επακριβούς προσδιορισμού του μισθίου , ώστε να χρησιμοποιεί η μισθώτρια εταιρία 20.000 τ.μ., παρέβη το νόμο, αφού το εμβαδόν που προσέθεσε για χρήση της μισθώτριας είναι επί εκτάσεως εκτός του ορισθέντος στην πράξη χωροθέτησης της Υπ. Ανάπτυξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ